Μουσικό Meet-up της ΚΝΕ – Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας

Μία ξεχωριστή εμπειρία, για όλα τα μέλη των Before Twenty, ήταν η συμμετοχή μας στο 1ο Μουσικό Meet-up της ΚΝΕ, που έγινε την Παρασκευή 15/07/2022 στον πανέμορφο χώρο του Green Theater στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Μία μουσική συνάντηση, όπου 7 νέα μουσικά σχήματα, με όνειρα και πάθος για την μουσική, μοιράστηκαν το ίδιο stage με την εκρηκτική και γεμάτη μουσικές ανατροπές, Νατάσσα Μποφίλιου, που για άλλη μία φορά μάγεψε το κοινό!!

Δεν έχει σημασία ποιο είδος μουσικής «υπηρετεί» ο καθένας μας….. η μουσική είναι ΜΙΑ και το συναισθηματικό  μουσικό «δέσιμο» αναπόφευκτο!!

Πόσο εύστοχα  κι ελπιδοφόρα ήταν τα λόγια της Νατάσσας…… «….Όταν θυμάσαι από που ξεκίνησες, θα ξέρεις πάντα που πηγαίνεις!!!»

Για τους Before Twenty ήταν κάτι μαγικό, στο ξεκίνημα μας να βρεθούμε σε ένα τέτοιο φεστιβάλ, με τόσους σημαντικούς καλλιτέχνες και μουσικούς!!

Για εμάς που είμαστε ακόμα…. Before Twenty, αυτές οι εμπειρίες είναι μαθήματα ζωής, πειθαρχίας, συνύπαρξης, μουσικής εκμάθησης, αναγνώρισης και δημιουργίας υψηλότερων στόχων.

Κι επιπλέον να γνωρίζεις και την Νατάσσα Μποφίλιου……… Τι προσωπικότητα!!!

Την ξέραμε, την ακούγαμε…τώρα την πιστεύουμε, την ακολουθούμε, την αποθεώνουμε, γιατί είναι μία καλλιτέχνης πρότυπο!! Γιατί είναι Κυρία!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Νατάσσα, που έδωσε το μικρόφωνο και την ευκαιρία στη Μαρία μας να τραγουδήσει μαζί της, «στη μικρότερη συμμετέχουσα από το μαθητικό συγκρότημα “Before Twenty”» όπως έγραψε και στη σελίδα της η ΚΝΕ – Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

Συγκεκριμένα έγραψαν….. «Καθ ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας η Νατάσσα Μποφίλιου “επικοινωνούσε” μοναδικά με όλες τις μπάντες που έπαιξαν πριν και κάθονταν γύρω από τη σκηνή, δίνοντας μάλιστα το μικρόφωνο στη μικρότερη συμμετέχουσα από το μαθητικό συγκρότημα “Before Twenty”»

Ένας υπέροχος και προσιτός Θέμης Καραμουρατίδης, που εκτός από το τεράστιο ταλέντο του, που κανείς δεν αμφισβητεί, εννοείται, ήταν τόσο οικείος, με τα αστεία του, το χαμόγελο του σε όσους τον πλησίαζαν…. και φυσικά το ίδιο και σε εμάς, που δεν χάσαμε ευκαιρία να του μιλήσουμε και να συζητήσουμε μαζί του!

 Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΝΕ – Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, που πίστεψε σε εμάς και μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε αυτό το Φεστιβάλ.

Άψογη διοργάνωση, άνθρωποι ιδιαίτερα φιλικοί, συνεργάσιμοι, με τη διάθεση να βοηθήσουν όπου χρειαστεί και συνέχεια δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, για τεχνικά και όχι μόνο θέματα.

Ευχαριστούμε επίσης την ΚΝΕ – Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας για τα άρθρα και τα videos που ανέβασε για εμάς στα social media Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή και στο κανάλι της στο YouTube.

«Η έναρξη του μουσικού προγράμματος έγινε με ορμή από τις “Κεραμιδόγατες”, το συγκρότημα που άνοιξε την σκηνή του Green Theater, για να δώσουν την σκυτάλη στους “Before Twenty”, ένα πραγματικά ξεχωριστό μαθητικό συγκρότημα από το Μουσικό Σχολείο του Iλίου. Οι μουσικές ικανότητες του συγκροτήματος ξεπερνούσαν κατά πολύ τη νεαρή του ηλικία, κάτι που αμέσως έγινε αντιληπτό από το κοινό και τα υπόλοιπα συγκροτήματα, που τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.».

Ένα χειροκρότημα κι από εμάς λοιπόν, στους ανθρώπους που «δίνουν βήμα» στην νεολαία και πιστεύουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας!!

BEFORE TWENTY

Καλάθι αγορών